El nostre equip

Santi Rocaspana

Nascut a Balaguer l'any 1958.
Títol d'Arquitecte Tècnic per l'Escola Universitària d'Arquitectes Tècnics de Barcelona el 1979. I títol d'Arquitecte Superior per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) el 1988.
Del 1979 al 1995 forma part del grup URBIAR i alhora col·labora amb l'estudi de Javier Villavieja Bueno, amb l'arquitecte Enric Steegmann García i amb l'estudi d'Albert Bargues Grau. I des del 1995 fins a l'actualitat és membre de l'equip Trass Arquitectura juntament amb Josep Cases Roca i Ramón Llobera Serentill.
Ha participat en diversos cursos de formació tècnica: bioconstrucció i arquitectura sostenible, Kronsberg Hands-on workshop, productes derivats de la fusta en construcció, càlcul estructural de fusta, materials sostenibles i tècniques constructives alternatives.


Josep Cases

Nascut a Balaguer l'any 1957.
Acaba els estudis d'Arquitecte Tècnic a Barcelona l'any 1978 a l'Escola d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de la Universitat Politècnica de Barcelona. L'any 2010 cursa el Grau d'Enginyeria de l'Edificació a la Universitat de Lleida.
Des de l'any 1980 ha prestat i presta els seus serveis en diferents Ajuntaments; Balaguer, Térmens, Vallfogona de Balaguer, Linyola i Penelles.
L'actuació professional en el sector privat es centra, des del moment de la col·legiació l'octubre de 1978, en diferents feines que abracen tots els àmbits en que té competències professionals tant en Direccions d'obres i d'execució d'obres, com en redacció de Projectes.


Ramon Llobera

Nascut a Lleida l'any 1961.
Títol d'Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB).
Treballa a diferents despatxos, entre ells el dels arquitectes Carles Buxadé i Joan Margarit els anys 1986-1989 en la realització de projectes de l'anella olímpica de Montjuïc, l'estadi olímpic i la Vila Olímpica del Poble Nou. Exerceix l'exercici lliberal de la professió des de l'any 1990 associat primer al grup URBIAR i recentment en col·laboracions amb Josep Cases Roca i Santiago Rocaspana i Baró dins de TRASS Arquitectura.
Ha estat assessor municipal en qualitat de tècnic dins de l'Institut municipal de Sostenibilitat a la Paeria de Lleida i dins de l'equip redactor de l'ordenança de plaques solars municipal. Ha realitzat conferències sobre els temes de la geotèrmia i la construcció prefabricada de fusta contralaminada en diferents fòrums.
Actualment, és vocal de cultura dins de la demarcació Lleida del COAC i dóna classes de Introduction to Projects (Landscape) a la Universitat de Lleida.